• OKULUMUZ •

Okulumuzda, müzik ve sahne sanatları alanlarında eğitim almak ve kendini geliştirmek isteyen farklı yaş gruplarından öğrencilerimize deneyimli kadromuz ve uluslararası standartlardaki program seçeneklerimizle 17 farklı dalda eğitim olanağı sunuyoruz.

Açı Müzik ve Sanat Okulu olarak, sürekli gelişime, dinamizme ve sanatın paylaştıkça daha zenginleşeceğine inanıyoruz. Buradan yola çıkarak öğrencilerimize aldıkları eğitimin paralelinde çeşitli sanatçılarla ve yaşıtlarıyla buluşabilecekleri platformalar oluşturmaya özen gösteriyoruz.

Okulumuz bünyesinde yer alan çalışmaları, okul içi ve dışında düzenlenen çeşitli performans ve gezi etkinlikleri, profesyonel müzisyenlerin katılımıyla yıl içerisinde düzenlenen workshop, dinleti & söyleşi organizasyonlarıyla destekliyor, öğrencilerimizin yaşamlarına sanat ile farklılık katmalarından mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

Okulumuz, tüm bireysel çalışma yapılan alanlarda, “London College of Music” müfredatını uygular ve yetkili sınav merkezidir.

Müzik ve Sanat Okulu

KORO