• SAHNE SANATLARI •

Açı Müzik ve Sanat Okulu, Sahne Sanatları programlarıyla öğrencilerinin profesyonel eğitimciler eşliğinde farklı disiplinlerle tanışarak performans deneyimi kazanmasını hedefler.

3-4. Sınıflar

5-12. Sınıflar ve Yetişkinler

Streeet Jazz Dance

Zumba

Musical Drama

Street Jazz Dance

Zumba

Müzikal Drama: Müzikal Drama programında öğrencilerimiz; müzik, drama ve dans disiplinlerini birleştirerek bir Broadway Müzikali sahneleme deneyimi yaşarlar. Seçilen Broadway Müzikali’nin öncelikle metin ve drama daha sonra ise şarkı ve dans çalışmaları yapılır. Bu süreçte grup çalışmaları, provalar ve stüdyo kayıtları aracılığıyla öğrencilerimiz, bir müzikal kültürü edinmenin yanı sıra farklı sanat dallarındaki disiplinleri uygulamalı olarak deneyimler. Sahneleme esnasında dekor, kostüm, ışık ve ses gibi sahnelemenin tüm aşamalarında yer alırlar. Çalışmalar; haftada 1 gün, 90 dakika olarak planlanmıştır. Dersler; Sarıyer yerleşkesinde gerçekleşmektedir.

Street Jazz Dance: Günümüzün en popüler danslarından olan Hiphop, Funk ve Modern Jazz türleri  bir araya gelerek “Street Jazz” da buluşuyor. Bu çalışmamızda, stretching ve kondisyon ağırlıklı ısınmalar ile beden farkındalığını ve esnekliğini arttırarak, öğrenilen koreografileri geliştirmeyi hedefliyoruz. Street Jazz ile bol hareketli ve keyifli vakit geçirmeye hazırsanız, tüm genç dans severleri derslerimize davet ediyoruz. Çalışmalar; haftada 1 gün, 60 dakika olarak planlanmıştır. Dersler; Sarıyer ve Akatlar yerleşkelerinde gerçekleşmektedir.

Zumba: Tüm dünyada milyonlarca takipçisi olan, dans fitness’ın ünlü markası Zumba® Fitness tarafından,  çocuklar için özel geliştirilmiş bir egzersiz programıdır. Çocukların bir parti ortamında, dans ve oyunlar aracılığıyla bedensel ve sosyal gelişimlerini destekleyecek şekilde planlanmıştır. Zumba®Kids çocukları,

• Latin’den Hip-hop’a, Pop’tan Bollywood’a, çok farklı ritmleri ve müzik türlerini, bunlara uygun temel dans adımlarını, ait oldukları kültürleri tanıma fırsatı bulur.
  • Daha karmaşık dans ve spor becerilerine temel olacak, yaşına uygun denge, koordinasyon, esneklik, dayanıklılık gibi fiziksel becerilerini geliştirir.
  • Bedensel aktiviteler ile ilgili özgüven kazanır.

Çalışmalar; haftada 2 gün, 60’ar dakika olarak planlanmıştır. Dersler; Sarıyer yerleşkesinde gerçekleşmektedir.