• MÜZİK PROGRAMLARI •

Açı Müzik ve Sanat Okulu, grup dersi programlarıyla öğrencilerin seviyelerine uygun müzikal becerilerini grup dinamiği içinde geliştirmeyi hedefler. Programlarımız uluslararası geçerliliği olan metodlar temel alınarak oluşturulmuştur. Açı Müzik ve Sanat Okulu’nda 4 branşta grup müzik eğitimi verilmektedir. Tüm programlarda;

• Yıllık çalışma maksimum 31 hafta olarak planlanır.
  • Ders süreleri yaş gruplarına göre belirlenir. (50-60-90 dakika)
  • Hafta içi okul sonrası ve haftasonu saat dilimi seçenekleri vardır.
Ders TanımıYaş GrubuDers Süresi
Solfej & KoroHer yaş (Grup Dersi)60 dakika
Ensemble5-12. Sınıflar (Grup Dersi)60 dakika
Mission Percussion1-4. Sınıflar (Grup Dersi)50 dakika