10-11 Şubat 2018 tarihlerinde Sarıyer yerleşkemizde düzenleyeceğimiz “3.Piyano Workshop&Atölye” sini piyano eğitimlerini farklı kategori ve yaşlardan katılımcılarla gerçekleştireceğiz. Bu yıl ayrıca, piyano eğitimine henüz adım atmamış aday piyanistlerle “Bestecilerin Çocuk Albümleri”, “Charlotte’un Müzikli Maceraları” adlı interaktif atölyeler de yer alacaktır. Bu çalışmaların başvuruları  “https://etkinlik.acischools.k12.tr”  linkinden “atölyeler” bölümünden kayıt yaptırabiliriniz.

Bu çalışmalar 2 gün boyunca eş zamanlı olarak farklı sınıflarda tüm Müzik Katımızda sürdürülecektir.
Paris Ulusal Konservatuarı profesör asistanı ve öğretim görevlisi Emmanuel Mercier, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölüm Başkan yardımcısı-akademisyen Doç Ayça Aytuğ; müzik kariyerine Belçika Kraliyet Müzik Akademisi “Concervatoire Royal de Mons” piyano solistlik sınıfı mezuniyeti ile başlayan ve halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ nda öğretim görevlisi olarak akademik kariyerine devam eden Yrd.Doç Beril Özyazıcı gibi müzisyen ve eğitmenler bir araya geleceklerdir.

3.Piyano Workshop&Atölye ile ilgili başvuru formu ve katılım şartnamesi için tıklayınız. Başvurular, 11 Aralık 2017 pazartesi günü başlayacaktır.

Program ile ilgili olarak tüm sorularınız için;
Serkan Güner (349 05 12) serkan.guner@acischools.k12.tr
Zeynep Sezal (349 06 18) zeynep.sezal@acischools.k12.tr